Elegancija i prefinjenost: Poznati se okupili na dodeli nagrada "Naxi zvezda", jedan par privukao je veliku pažnju (FOTO)

08.06.2023 | 21:04

Autor: Nemanja Vujčić, Milica Gudžulić

Večeras će mnogi od njih otići kući sa ovom nagradom

Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Ove večeri održava se dodela nagrada Naxi radija, pod nazivom "Naxi zvezda", a brojne poznate ličnosti iz sveta muzike okupile su se u Pozorištu na Terazijama, gde će neko od njih poći i kući sa ovim priznanjem.

Pre samog početka programa, pred okupljenim fotoreporterima i novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, prošetale su poznate ličnosti koje su, na ovaj ili onaj način, privukle pažnju. POGLEDAJ GALERIJU

Prva se pojavila Kaliopi, koja je ostala verna svom stilu, pa smo je videli svu u crnom. Boris Režak je odabrao klasično odelo, dok je Aca Sofronijević privukao pažnju svojim šarenim sakoom.

Poznati par Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević blistali su zajedno - on u smokingu, a Jelena u crnoj haljini, sa čipkom oko vrata.

Još jedan par koji je takođe bio u crnom bili su Jelena i Žika iz grupe Zana. Tu su se našli Željko Samardžić, Nevena Božović, Suzana Mančić i drugi.

Podsetimo, sa željom da inspiriše i podstakne muzičke stvaraoce, Naxi radio je 2011. godine ustanovio nagradu za pesmu godine, koja je 2018. godine prerasla u Naxi Zvezdu - jedinu radijsku nagradu u regionu. Danas se dodela Naxi Zvezde ubraja među najznačajnija muzička dešavanja u regionu, a priznanja se dodeljuju izvođačima, muzičarima, kompozitorima, producentima...

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam