Rep spektakl na Beogradskom sajmu! Hood vibes only: Ovo nije bilo na našim prostorima

07.06.2023 | 19:00

Pet sati rep muzike i osam grupa ili solista, tačnije 14 repera

Copyright Promo

Beograd će 9. juna biti mesto održavanja najvećeg festivala rep muzike na ovim prostorima ikada, „Hood vibes only” biće održan 9. juna od 20 časova u prostoru Atrijum Beogradskog sajma. Nastupaće Bigru i Paja Kratak, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Psihoaktiv trip, Škabo, Prti Bee Gee, Juice i Kopra.

Oko pet sati rep muzike, osam grupa ili solista, tačnije 14 repera i hiljade ljudi koji će biti na Sajmu na nečemu što se s pravom najavljuje kao spektakl.

- S obzirom na to da reperi ne mogu da se ujedine preko 20 godina i da je to moja želja isto toliko, bilo bi jako lepo i bitno da se to desi na festivalu „Hood vibes only”, rekao je na početku razgovora za 24 sedam Ivan Ivanović Đus.

Promo
„Hood vibes only”

Među učesnicima biće i Bad Copy, trio koji u poslednje vreme sve češće izlazi pred publiku.

- Ne sećam se koji mi je bio prvi festival, prošlo je sto godina od tada. A što se tiče razlike festivala i nastupa, volim da repujem i na jednom, i na drugom - rekao je Ajs Nigrutin.

Mada je u nastanku, Hod vibes only nema konkurenciju jer je na ovim prostorima jedini festival na kom je isključivo rep muzika.

- Trenutno ne postoji tip festivala na ovim prostorima kao što je Hood vibes only, ako publika i sponzori budu imali sluha za ovaj događaj, smatram da nam je samo nebo granica, kazao je Miloš Grubor Bigru, član dua Bigru i Paja Kratak koji su i organizatori festivala.

Mladi reper Kopra je za 24 sedam otkrio kojom će pesmu sigurno izvesti na Beogradskom sajmu.

- Ide rep, naravno, jer je to i ime mog albuma, kazao je Kopra, a onda dodao:

- Očekujem kvalitetnu rep muziku 9. juna na Sajmu i da će publika uživati.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam