Megan Markl ima 50 kilograma, a najviše voli da jede pomfrit: Krhku figuru održava i jogom, a jedno i dalje pije čim se probudi!

16.09.2020 | 17:12

Autor: Milica Gudžulić

Osim što uglavnom bira zdrave zalogaje, Megan Markl vitku figuru uspeva da održava jogom. Zato i nema razloga da izbaci svoje omiljeno jelo sa menija - pomfri

Copyright Profimedia

Megan Markl veliki je zagovornik zdrave ishrane, ali svakako ume sebe da počasti kojom čašom vina i pomfritom koji obožava. Međutim, prema navodima stranih medija, ,,princeza” svako jutro bez pogovora ispija čašu tople vode s limunom, koja joj pomaže da održi dobar nivo energije i dobro se razbudi. Brojne holivudske ličnosti se, inače, ,,kunu” u ovaj potez i nipošto ga se ne odriču, a po svemu sudeći – tako i Megan.

Ona, takođe, nipošto ne propušta doručak, a za ručak uglavnom jede ribu, meso sa roštilja bez ulja ili salate. Za večeru često sebi priprema tikvice na poseban način, a ovaj poseban jelovnik veliki joj je saveznik u održavanju krhke figure. Njen ,,trik” je da tikvice isecka na kocke pa ih zagreje, ali da nikako ne dodaje ulje. Zatim, presipa ih u blender i od njih pravi sos, koji nekad ukombinuje sa nekim drugim namirnicama.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam