Lepa o plastičnim operacijama, novcu i ljubavi: Odem u kupatilo i isplačem se, nisam od kamena

21.12.2020

08:38

0

Ona ističe da je striktno protiv ,,odlaska pod nož, te da želi da s ponosom nosi svoje godine

Lepa o plastičnim operacijama, novcu i ljubavi: Odem u kupatilo i isplačem se, nisam od kamena
Copyright Lepa Lukić ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić oštro je prokomentarisala koleginice koje su se podvrgle plastičnoj hirurgiji, a zatim i optužila pojedine da lažu kada kažu da imaju zakazane nastupe mesecima unapred tokom korone.

– Odlično sam. Ja sam 50 godina na estradi, valjda sam zaradila od čega ću da živim, imam i penziju, i od autorskih prava mi dolaze primanja. Ja volim da pevam, iako ne moram, ali to me drži, to mi je u duši. Ova godina je najteža, ali za mene nije ni ova. Ja otkako sam se rodila nisam imala temperaturu. Izvadila sam žuč, imala sam upalu pankreasa, ali nisam imala temperaturu. Ne znam, šta ja da kažem, gde su te pare. Nije istina kad kažu da su zakazani do februara ili juna meseca sledeće godine, gde su im pare. Nikad se ne zna šta može da izbije. Mora da se ostavi nešto u šteku. Oni gledaju što pre da napumpaju usta i grudi, da im budu grudi dovde, da ih obale – ispričala je pevačica, pa dodala:

Pročitajte još:

– Ja sam protiv hirurgije. Neću nikad, ponosno ću da nosim svoje godine. Da legnem uveče kao palačinka, da se zateknem. Imam takvu genetiku, nemam ni bora za svoje godine, a i negujem se.

Kao gošća ,,Premijere – Vikend specijala” Lepa Lukić prisetila se i čoveka kog je mnogo volela, a zatim i napomenula da u javnosti nikada nije patila.

– Svaka ljubav je teška, ali svi volimo da smo zaljubljeni. Patila sam i ja, nisam od kamena. Kad sam se rastala sa jednim čovekom kog sam volela, ne pokazujem to, sakrijem se u kupatilo, isplačem se, ispraznim se. Nažalost, on je umro. Kad se ohladimo ne sećamo se uopšte. Dok ima strasti, dok rade pundravci dobro je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike