Jelena Karleuša posle pet godina ponovo na Pinku: Pevačica u dugoj, plavoj haljini odmah iznela svoj stav

21.05.2023 | 21:04

Autor: Nemanja Vujčić

Mnogi su komentarisali njeno gostovanje, te bili iznenađeni što će biti

Copyright Printscreen RTV Pink

Pevačica Jelena Karleuša se, posle pet godina zabrane, ponovo pojavila na televiziji Pink. Ona večeras gostuje u emisiji "Hit Tvit", što je za mnoge bilo iznenađenje.

U zgradu televizije Pink stigla je u pratnji svog PR-a, u plavoj haljini, sa otvorenim ramenima, dok je kosu pustila. POGLEDAJ GALERIJU

- Ja sam na ovoj televiziji bila zabranjena zato što sam iznosila svoje mišljenje i ne plašim se da ga iznesem. To svi znaju, ja nemam putera na glavi, apolitična sam i ovde sam kao žena, kao majka dve ćerke i iznosim samo svoj stav - rekla je Jelena na početku emisije.

Jelena se, podsetimo, posle duže medijske zabrane, krajem 2018. godine vratila na Pink. To je bilo medijsko pomirenje o kom su svi brujali, a ona je gostovala tada u emisiji "Amidži šou".

Međutim, lep odnos nije dugo potrajao. Već u martu 2019. godine Jelena je izgubila majku Divnu, a onda je došlo do svađe između Željka Mitrovića i nje, a prepisku sa njim je Jelena objavila na svom nalogu na Instagramu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Ona mu je, između ostalog, pretila da će izneti u javnost mnoge stvari o Mitroviću i njegovoj porodici, te da će tužiti njega, TV Pink i producente emisije "Paparaco lov", zato što su je snimali dok ide na grob majke.

Od tada, pa sve do večeras, Jelena nije gostovala ni u jednoj emisiji na TV Pink.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam