Devojka Ognjena Amidžića prvi put objavila fotografiju sa voditeljem, on odmah reagovao: Još jednu stvar su mnogi primetili

20.05.2023 | 20:13

Autor: Nemanja Vujčić

Oboje su bili u ležernom izdanju, a ovo je prvi put da je ona objavila fotografiju na kojoj su zajedno otkako se saznalo za njihovu vezu

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić je u vezi sa koleginicom Minom Naumović,  o čemu je 24sedam prvi pisao. Oni ne žele da se oglašavaju o svojoj ljubavi, a nedavno su bili i na romantičnom putovanju.

instagram printscreen/ognjenamidzic
Ognjen Amidžić sa devojkom Minom

Međutim, trude se da zadrže privatnost za sebe, ali nisu odoleli da podele neke zajedničke trenutke sa javnošću. Prvo je to uradio Ognjen, u okviru storija na Instagramu, a sada je to učinila i Mina.

Ona je objavila fotografiju na kojoj su oboje u ležernom izdanju, a uz nju stavila emotikone belog srca i znaka beskonačnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Voditelj nije časio časa, pa je odmah reagovao, takođe emotikonom i to vatre.

Komentari su se nizali, neki lepi, neki manje lepi, a ono što je primetno jeste da je Mini skočio i broj pratilaca na Instagramu. Naime, kada se saznalo da je u vezi sa Ognjenom, ona je imala nešto više od 28 hiljada pratilaca na ovoj mreži, a sada broji već više od 50 hiljada.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam