Hit detalji o novoj devojci Breda Pita: Udata je, ima 27 godina i ne plaši se Dženifer Aniston!

20.09.2020

10:38 >> 16:02

0

Nikol je Bredu dala broj telefona u restoranu koji drži njen muž i tako je počela romansa o kojoj sada bruji ceo svet

Hit detalji o novoj devojci Breda Pita: Udata je, ima 27 godina i ne plaši se Dženifer Aniston!
Copyright Nikol Poturalski Instagram screenshot

Otkako se pročulo da je holivudski zavodnik Bred Pit (56) pronašao sreću pored skoro tri decenije mlađe Nikol Poturalski (27), svi su hteli da znaju ko je tačno ona, čime se bavi, pa brojne druge detalje iz njenog privatnog života. Svet je, međutim, ostao u šoku kada je isplivala informacija da je lepotica još uvek u braku, da ima sedmogodišnje dete i da je ona na neki način započela romansu sa Pitom kada mu je dala svoj broj telefona usred restorana koji drži njn muž.

Inače, prema pisanju stranih medija, Pit i njenog muža Rolanda Marija već neko vreme poznaje, a mnogi veruju da mu ljubav s mladom manekenkom cveta jer su oboje roditelji. Nikol je s Rolandom u braku dobila sina Emila, koji sada ima već sedam godina. Mari, s druge strane, vezu svoje supruge i poznatog glumca uopšte ne želi da komentariše.

– Ne zanima ga. Negativnost, ljubomora, ništa od toga… I dalje su venčani, a mogli bi da opstanu i u otvorenom braku – prokomentarisala je drugarica Nikol Poturalski.

Osim lepote, Nikol krasi i veliki uspeh. Ona radi na relaciji Kalifornija – Nemačka, a predstavlja se imanom Niko Meri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Poturalski (@nicole_poturalski) on Aug 27, 2020 at 2:53am PDT

Dok su Bred i Dženifer Aniston, njegova nekadašnja supruga, čitali scenario za ,,Fast Times at Ridgemont” onlajn sa kolegama, pa mnogima podigli temperaturu, Nikol je bila ,,hladna kao špricer” u Milanu. Prvo je pozirala za fotografije u pantalonama s dubokim strukom i komotnoj jakni, a onda se prijateljima pridružila u jednom restoranu. Putem Instagrama, pokazala je da je poštovala pravila u stranoj zemlji i nosila zaštitnu masku zbog korone.

Nikol Poturalski Profimedia

U javnosti je već jednom istakla da sa Dženifer nema problem, pa naglasila da bi bilo idealno da joj se niko ne meša u vezu. Zbog vrućih scena sa čitaće probe mnogi su pomislili da će Nikol prvim avionom da se vrati kod dečka i izvidi situaciju, ali to se nije dogodilo. Sve je prošlo bez drame i velike pompe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Daily mail

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike