Kija Kockar kupuje vikendicu! Zavirite u predivnu nekretninu u koju će uložiti čak 80.000 evra: Život mi se menja preko noći (FOTO)

03.05.2023 | 08:30

Pronašla je pravu oazu nadomak Beograda

Copyright Instagram printscreen/kijakockar Amir Hamzagic/ATAImages

Kristina Kija Kockar jedna je od onih koji vole da investiraju u nekretnine, pa je na pragu da proširi svoju imovinsku kartu.

Iako u vlasništvu ima već nekoliko nekretnina, pevačica je pikirala veliki plac sa manjom kućom u blizini Beograda, koji joj se čini odličnim za proširenje i gradnju vikendice.  

Ona je ova saznanja najpre otkrila na Instagramu, ali smo ubrzo saznali da je u ovoj nameri ozbiljna, te da je već obavila razgovor sa prodavcem. Kija namerava da uloži u posao od 50.000 do čak 80.000 evra za opremanje i sređivanje nove luks nekretnine. POGLEDAJ GALERIJU

Kada smo kontaktirali pevačicu, nije želela da komentariše ništa oko novca, ali je potvrdila da je pronašla željenu lokaciju za odmor, koja može da preraste i u biznis.

- Došla sam da vidim samo kako izgleda, ali izgleda da moram da se upišem u katastar - napisala je ona najpre na društvenoj mreži, a zatim je za 24sedam objasnila dokle je stigla. 

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

- Obezbedila sam sebi budućnost, ali volim da ulažem u nekretnine i dalje. Dugo sam razmišljala da kupim neku vikendicu i sada se jesam dogovorila nešto što bih malo duže čekala. I dobro je da je tako, jer se još razmišljam da li će neka moja dalja budućnost uopšte biti u Srbiji - kazala je Kija, ističući da ima nameru da kupi ovu nekretninu, ali da se nikad ne zna šta nosi dan, a šta noć, te su tako i njeni planovi promenljivi:

- Navikla sam da mi se život promeni preko noći, pa i planovi - tvrdi Kockareva.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam