General Simić prvi put pred kamerama posle drame s Ljupkom Stević: Ko nije grešan, neka baci kamen na mene!

21.09.2020

07:29 >> 07:40

0

Na Dragišinom licu jasno se videlo gde ga je udarila sada već bivša devojka, a on je otkrio da je za štetu neće goniti

General Simić prvi put pred kamerama posle drame s Ljupkom Stević: Ko nije grešan, neka baci kamen na mene!
Copyright Dragiša Simić Printscreen/Hit tvit/Pink TV

Policijski general Dragiša Simić pojavio se pred kamerama ,,Hit tvita”, gde je prvi put javno progovorio o drami s pevačicom Ljupkom Stević. Na usni se jasno videlo gde ga je sada već bivša devojka ,,zakačila noktom”, a osim što je objasnio tu povredu, izneo je i svoju stranu priče.

– Nisam odgovarao na pozive medija, ali eto, sad sam pristao da dođem i kažem nešto o sebi… Zakačila me je noktom po usni, to je plod njene ljubomore, što bi rekli – počeo je Simić, pa istakao kako većina stvari koje se pišu o njemu nisu istina.

– Žene se solidarišu sa Ljupkom, a ja mislim da njen gest nije ispravan – rekao je Simić.

– Ne znam da li me je prisluškivala, nisam siguran… Ono što se pisalo nije istina, nema trunke istine u tome da je ona upravljala tim vozilom (,,bentlijem”). To je medijima interesantno, ali nije istina. Nisam demantovao jer ne želim da učestvujem u tim pričama, raspravama… Ne želim da prodajem svoje ime. Često je u tekstu istina samo moje ime i prezime. ,,Bentlijem” sam ja upravljao, izvršen je uviđaj, nisam bio pod dejstvom alkohola i niti sam bio kriv, niti sam odgovarao za to – izjavio je na TV Pink general, koji ne vidi i kako bi ovaj događaj mogao da utiče na njegovu karijeru.

Ljupka Stević ATA Images/Antonio Ahel

– Moj privatni deo života je moja stvar, imate policajce, inspektore koji stave minđušu posle posla… Ako svoj posao obavljam profesionalno, ne vidim razlog zašto neko da moju privatnu priču vezuje za posao. Imam 30 godina službe. Tu sam, radim. Ova situacija je neugodna za mene, ja sam otac četvoro dece, nedavno sam postao deda. Teško mi je da objasnim deci i supruzi šta se desilo. Na kraju, ko nije grešan, neka baci kamen na mene. Nisam razgovarao sa Ljupkom nakon ovoga, oduzeto nam je oružje, to je protokol, oko moje bezbednosti nema teme. Osiguranje će rešiti štetu i nadam se da će se na tome završiti – dodao je on, pa se onda osvrnuo i na svoje skupe automobile.

— To je ,,tojota” džip koji vredi 7, 8 hiljada evra, taj ,,audi” ona koristi i on je rentiran, ne znam zašto je uništila auto koji ona vozi.

Simić je imao i poruku za muškarce koji su u sličnoj situaciji

-Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije… Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto ,,audi” je ona koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, ja sam izašao. Moja poruka muškarcima je: nikad ne udarajte slabiji pol i izbegnite nasilje. Smirite se i bolje je da izađete napolje, nego da ova situacija ode u pogrešnom smeru. Bolje da se uništi auto nego da se neko fizički povredi.

Po meni je zaključak da li je to veza ili bilo šta, to ovako ne treba završavati, pogotovo ako ste javna ličnost. Bolje je da nastrada auto nego da udarite decu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike