Samjuel L. Džekson poziva ljude da glasaju: Zauzvrat ih uči da psuju na 15 jezika!

22.09.2020

05:30 >> 06:06

0

Slavni glumac je na Tviteru poručio da je potrebno da se registruje 2.500 glasača na izborima za predsednika SAD da bi ispunio obećanje

Samjuel L. Džekson poziva ljude da glasaju: Zauzvrat ih uči da psuju na 15 jezika!
Copyright Printscreen/Youtube

Slavni glumac Samjuel L. Džekson odlučio je da na neobičan način motiviše američke građane da se registruju kao glasači na predstojećim izborima za predsednika SAD.

Džekson, koji je između ostalog poznat i po filmskim ulogama u kojima često psuje, je preko linka na Tviteru poručio da ako se 2.500 osoba registruje, on će podučavati javnost kako se psuje na 15 različitih svetskih jezika.

On je objavio da se preko linka #GoodToVote može doći do internet stranice na kojoj se treba registrovati i u roku od dva dana kvota od 2.500 osoba je ispunjena i tako je Džekson objavio obećani video na Tviteru u kojem psuje na 15 različitih jezika. Nema psovke na srpskom, ali ima na ukrajinskom, maorskom, tajlandskom…

I proletos je slavni glumac na sličan način pozivao ljude da zbog pandemije koronavirusa ostanu kod kuće i to tako što im je poručio „Stay the fu*k at home“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nacional.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike