Keli Klarkson zaplakala usred emisije objašnjavajući kroz kakve joj muke prolazi ćerka! Nije uspela da se suzdrži (FOTO)

21.04.2023 | 07:45

Autor: Milica Gudžulić

Osmogodišnja River Rouz već izvesno vreme se bori s ovim problemom, ali njena okolina nema baš mnogo razumevanja za nju

Copyright Profimedia

Keli Klarkson se nedavno u emisiji pridružio glumac i autor Henri Vinkler, poznat i po tome što ne ćuti o svojoj borbi s disleksijom. Pevačicina ćerka River Rouz, inače, sa svojih osam godina bije istu bitku, a poznatoj mami je veoma teško jer je vršnjaci zbog toga baš maltretiraju.

- Fantastično mi je što mogu da joj kažem da si ti tolike knjige napisao, a da imaš disleksiju. U njenoj školi bilo je jedno predavanje gde su mnoge uspešne ljude s istim problemom nabrojili, pa i tebe. Osnažilo ju je sve što je čula, kao i to što si ti, konkretno, baš otvoren kada je ta tema u pitanju - govorila je kao domaćin šoua koji nosi njeno ime, na šta se Henri nadovezao činjenicom da jedno u petoro mladih „pati istu patnju".

Keli Klarkson, Youtube screenshot / The Kelly Clarkson Show, NBC
 

Ubrzo zatim, Keli je naočigled čitave publike kako u studiju, tako i kraj malih ekrana, zaplakala zbog devojčice. Posebno ju je dirnulo što se Vinkler okrenuo i gledajući pravo u kameru rekao:

- River, to kako ti učiš nema veze s tim koliko si u stvari brilijantna.

Keli Klarkson, Youtube screenshot / The Kelly Clarkson Show, NBC
 

- Ubiće me šminkerka... - prokomentarisala je brišući suze Klarksonova, koja se nedavno osvrnula na svoj razvod i otkrila kako se najmlađi nose s time što mama i tata više nisu zajedno.  

Tada, objasnila je kako decu svako veče pred spavanje, kada ih ušuška, pita a li su srećna. Ako nisu, sledi pitanje - kako ona može da im pomogne.

- Nekad kažu, tako... Posebno u poslednjih par godina, što mene ubija, ali ipak insistiram na iskrenosti. „Baš smo tužni, voleli bismo da su nam roditelji u istoj kući." Ima dana da se to desi - izjavila je bila svojevremeno Keli, s knedlom u grlu.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam