Odloženo suđenje bivšem partneru Slađane Milošević, umetnica za 24sedam: Nisam spremna da mu oprostim nasilje!

24.09.2020

10:14 >> 10:20

0

Igor S. se pojavio danas u Trećem osnovnom tužilaštvu, ali je postupajući tužilac bio sprečen da održi ročište, a rokerka za naš portal kaže da zbog

Odloženo suđenje bivšem partneru Slađane Milošević, umetnica za 24sedam: Nisam spremna da mu oprostim nasilje!
Copyright Slađana Milošević Foto Nebojša Babić

Suđenje povodom nasilja koje je Slađana Milošević pretrpela u martu od svog partnera Igora S. ni danas nije održano u Trećem osnovom tužilaštvu, iako se okrivljeni ovog puta pojavio.

Slađanin advokat Nikola Grbić, rekao je za 24sedam.rs da je postupajući tužilac bio sprečen da održi suđenje.

– Ročište je ponovo odloženo, jer je sada postupajući tužilac bio sprečen da održi suđenje, a sledeće je zakazano za 20. novembar – rekao je advokat, potvrđujući da je ovog puta bivši parter Miloševićeve, koji je sa procesa 19. juna izostao iz medicinskih razloga, stigao u Treće osnovno tužilaštvo.

Kantautorka je za naš portal ekskluzivno istakla da život mora da ide dalje, iako još ima posledice od nemilog događaja.

– Život mora da ide dalje, što je teško jer prvo živite u jednoj zajednici, a posle se to promeni. Promenjene su okolnosti mog života i treba se privići na novu situaciju – poručila je Slađana za 24sedam.rs.

Na pitanje da li je došlo do pokajanja njenog bivšeg partnera, koji je pred tužilaštvom negirao krivicu, ističe da je to važno pitanje, jer se stvari najpre dešavaju u dušama, ne u sudu. Ipak, ne bi bila spremna da oprosti ovaj čin u pravom smislu.

Slađana Milošević Foto Nebojša Babić

– Za to sam da se traže privatna rešenja, da se i jednom i drugom pomogne da se stvari reše, ali nisam spremna konkretno da oprostim ovaj čin, jer je to bilo kršenje moralnih normi. Došlo je do nasilja i to ima svoju formu. Posledice imam, zdravstveni problemi su fizički – naglasila je umetnica, ne želeći za javnost da precizira o čemu je tačno reč.

Pošto je pogođena i kao javna ličnost koja je do momenta incidenta imala ugled, potvrdila je da joj je zbog toga žao.

– Nisam očekivala da će se u ovim mojim godinama desiti ovako nešto, što će poljuljati kredibilitet moje karijere i poverenje da je sve čisto – izrazila je žaljenje Slađana. Ona je još dodala da se trudi da radi i bude posvećena svojoj karijeri koliko je to moguće, kako bi lakše prebrodila ova dešavanja.

Podsetimo, u noći između 26. i 27. marta odjeknula je vest u medijima da je Slađana Milošević pretrpela nasilje od svog partnera Igora S. Nakon saslušanja, on je negirao u tužilaštvu da je izvršio ovo delo. Međutim, rokerki je isto veče nakon skandala ukazana u Urgentnom centru lekarska pomoć, gde su joj ustanovljene lakše telesne povrede.

Slađana Milošević Foto Nebojša Babić

Zahvaljujemo se Nebojši Babiću na fotografijama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike