Zorannah otkrila da ima dete o kome godinama vodi finansijsku brigu

25.09.2020

11:32

0

Blogerka je ispričala u videu da svakog meseca sponzoriše devojčicu s posebnim potrebama iz Kine, o kojoj redovno dobija izveštaj o njenom napretku

Zorannah otkrila da ima dete o kome godinama vodi finansijsku brigu
Copyright Zorana Jovanović Zorannah Youtube printscreen/ Zorannah

Zorana Jovanović Zorannah objavila je u svom videu da se bavi i humanitarnim radom, ali ne onim svakidašnjim.

Naime, blogerka je iznenadila pratioce kada je rekla da ima sedmogodišnje dete iz Kine o kome se brine već nekoliko godina. Zorannah je pojasnila da dete sponzoriše svakog meseca, a onda ispričala kako sve funkcioniše.

– U pitanju je sponzorstvo za decu sa posebnim potrebama u Kini koja su ostavljena i bez roditelja. Vama se na mesečnom nivou skida nešto jako minimalno. Imate vaše dete koje vi sponzorišete – kaže Zorannah. Ona je upućena i u to šta radi devojčica o kojoj vodi finansijsku brigu.

– Dobijete svaki put izveštaj kako napreduje, moje dete sada već ima sedam godina. Ovde vam piše kako ona napreduje. Neko je bio usvojio dete iz Kine, nakon toga sam odlučila da sponzorišem ovu devojčicu i to radim već tri ili četiri godine. Svako od te dece ima više sponzora i onda možete da izaberete koje će dete biti vaše. Ovo uopšte nisam htela da ispričam, ali je sve zaista ispalo spontano. Naše malo nekome znači mnogo. Pored toga, pomažem i našoj deci – poručila je Jovanovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike