Nataša Bekvalac dobila hit čestitke od sestara za 40. rođendan: Sada si i ti sredovečna žena!

25.09.2020

13:15 >> 13:43

0

Pevačicine rođene sestre vole da se šale na račun jedna druge, pa su joj u tom stilu poželele sve najbolje za važan jubilej

Nataša Bekvalac dobila hit čestitke od sestara za 40. rođendan: Sada si i ti sredovečna žena!
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Bekvalac danas puni 40 godina, a za jubilarni rođendan dobila je urnebesne čestitke svoje dve rođene sestre, Dragane i Krisitne.

U njihovom šaljivom načinu obraćanja na Instagramu jedna drugoj, Nati su poručile između redova da je matora. Iako surovo zvuči, ali mala plava ušla je u petu deceniju života, pa su Dragana i Kristina iskoristile priliku da joj doskoče, ali i požele sve najbolje.

– Želim ti da ne skidaš osmeh sa lica, da budeš uvek šmekerica, imaš čuku kao do sada jer više nisi baš tako mlada! Da okreneš list od ovoga trena, jer sada si i ti sredovečna žena – poručila joj je starija Daragana, ali je ni Kristina nije štedela.

Instagram printscreen/ bekvalceva

– Ne tuguj matora, godine su samo broj – savetovala je Kristina uz emotikone koji plaču od smeha.

Bekvalčeva je u susret svom rođendanu, dan ranije, napisala na Instagramu da ima poklon za svoje fanove.

Instagram printscreen/ bekvalceva

Meni je sutra rođendan! Zato vam za moj četrdeseti rođuš poklanjam S.O.S.ZA LJUBAV SOU! Napravljen od snova, maštanja i istinitih priča… Začinjen smehom, srećom, tugama, suzama i ranama… Ovo je koncert o ljubavi i slobodi… Ovo je koncert o usponima, padovima, izgubljenim bitkama i Pirovim pobedama – obratila se Nataša pratiocima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike