Branislav Trifunović: Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće

21.12.2020

21:32 >> 19:10

0

Autor: Z. T.

Glumac je u srećnoj vezi već godinu dana sa svojom koleginicom Tihanom Lazović

Branislav Trifunović: Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće
Copyright Branislav Trifunović ATA Images/Marko Vlaović/

Ljubavna priča glumca Branislava Trifunovića i glumice Tihane Lazović počela je jednim druženjem uoči snimanja serije “Tajkun” u kojoj oboje glume. Njih dvoje su tokom prvog susreta u jednom beogradskom kafiću “kliknuli”. A sada je par već godinu dana u vezi.

Promo / Madlenianum / Zoran Škrbić

– Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njim idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako – rekao je glumac Bane Trifunović.

PROČITAJTE I:

Glumac je, takođe, naveo da nikada nije verovao u ljubav na daljinu, međutim, sa Tihanom je stvar drugačija.

– Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove. Upravo je u Zagrebu završila snimanje serije “Područje bez signala” Dalibora Matanića, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno drugačije ne možemo da funkcionišemo. Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kada nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način – kaže glumac Branislav Bane Trifunović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Gloria

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike