Advokat koji je pomagao Đokoviću tokom drame u Australiji nastupa na Evroviziji: Danijel se svim silama borio za našeg tenisera!

13.03.2023

15:22

0

On je član benda "Voyager"

Advokat koji je pomagao Đokoviću tokom drame u Australiji nastupa na Evroviziji: Danijel se svim silama borio za našeg tenisera!
Copyright Profimedia/YouTube

Advokat Danijel Estrin tokom prošlogodišnje hajke na Novaka Đokovića u Australiji, svojski je podržavao najboljeg tenisera svih vremena, a sada će svoju zemlju predstavljati na predstojećoj "Evroviziji" u Liverpulu.

Naime, dok je Đoković bio zatvoren u imigracionom hotelu, Estrin mu je pružao podršku i konstantno se oglašavao u javnosti povodom ovog slučaja. On je tada govorio i za "BBC" kada je naveo da Novak ima slučaj u svojim rukama, te je otkrio da li će se Đoković naći pred sudom, čime je implementirao da je u kontaktu sa njegovim pravnim timom.

AP Photo/Kamran Jebreili
Novak Đoković

- Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. sud će pronaći "grešku u nadležnostima", što znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu - rekao je Danijel tada i naveo da se Novak neće naći pred sudom u ulozi svedoka što se kasnije i dogodilo.

Podsetimo, Danijel će sa bendom Vojažer i pesmom "Promise" predstavljati Australiju Eurosongu 2023. godine. Nakon trijumfa na domaćem takmičenju, on je istakao da je srećan što će imati priliku da se nastupa na velikoj evrovizijskoj sceni, pred milionskim auditorijumom.

- Čast nam je, volimo ovo samopouzdanje koje imamo. Idemo da se zabavimo - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike