Iza Heder Loklir su godine neprestane borbe, pa i ne čudi što je 59 proslavila u strogoj tišini

26.09.2020 | 19:51 >> 20:25

Autor: Nevena Mijušković

Na svoj rođendan 25. septembra glumica se nije oglašavala na društvenim mrežama, niti je tamošnjim medijima poznato da je priredila bilo kakvo slavlje

Copyright Heder Loklir Profimedia

Heder Loklir juče je napunila 59 godina, a tim povodom nije se oglašavala onlajn, niti pravila čast za najbliže. Ipak, iza nje su izuzetno teške godine, pa ovakva odluka i ne čudi. Naime, ona se svojevremeno u stranim medijima pojavljivala kao diva, a onda su je srušili unutrašnji demoni, s kojima ne prestaje da se bori. Glumica se u jednom trenutku života odala i alkoholu, a od 2008. godine, malo nakon što joj je propao drugi brak, muči je i depresija zbog koje je više puta tražila pomoć psihijatra. Iste te godine prvi je put privedena zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava – lekova na recept, pisali su strani mediji.

U proteklih pet godina tri puta je bila na odvikavanju od alkohola. Kad bi popila, umela je da bude nasilna, pa je tako svojevremeno bila uhapšena kad je pijana napala i gušila svoju majku Dijanu. U februaru 2018. završila je u pritvoru kada se napila, posvađala sa dečkom Krisom Hejserom, odgrizla mu deo nosa pa ga izbacila iz kuće. Između ostalog, napadala bi i nadležne, kao i pretila da će podići ruku na sebe.

Sa Krisom se, pak, pomirila i on joj je uz naslednicu najveća podrška.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam