Tamara Milutinović povredila nogu! Pevačica otkazala sve nastupe: Ozbiljno je

09.03.2023 | 19:03

Ova nezgoda joj se dogodila na snimanju spota

Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović se ozbiljno povredila tokom snimanja spota za novu pesmu „Hologram“, zbog čega je primorana da otkaže sve predstojeće obaveze, a problem koji ju je zadesio je podelila sa pratiocima na Instagramu.  

Milutinovićeva je posle veridbe krenula punom parom da radi, međutim, ova povreda ju je ozbiljno poremetila.

- A sad malo ne tako lepe vesti. Nažalost, nakon snimanja spota sam povredila nogu, pomislih nije ozbiljno, proći će, ali konstatovali su mi popucale ligamente, uganuće, po ko zna koji put, tako da ću sada morati malo više da se posvetim tom oporavku - otkrila je Tamara i dodala:

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović povredila nogu na snimanju spota

 

- Naredne zakazane nastupe moraćemo da se pomerimo za neki budći period, na moju veliku žalost. Izvinjavam se i nadam se da ćete razumeti, a do tada vam stiže nova pesma „Hologram“.

Podsetimo, pevačica se nakon godinu i po dana zabavljanja sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Romantična prosidba desila se baš na proslavi njegovog 30. rođendana. Iako je njihova veza počela putem društvenih mreža, njih dvoje su pravi primer, da je i takva ljubav moguća, a Milutinovićeva sa nestrpljenjem iščekuje i svadbu.  

ATAImages/Marija Mlađen
Tamara Milutinović

- Ne mogu da opišem svoju sreću. Htela sam da to bude Darkova posebna noć, a on je uspeo da je pretvori u moju. Presrećna sam, ali i dalje pod utiskom jer mi još uvek ne dolazi do glave da smo vereni. On je ljubav mog života, čovek koji me usrećuje svakog dana i zaista sam zahvalna na tome što ga imam pored sebe - rekla je pevačica i dodala:

- Moram da proslavim prsten kako dolikuje, pa ću onda natenane da razmišljam o burmi. Ne bismo imali problem sutra da se uzmemo na nekom ostrvu, ali idemo korak po korak. Nema sumnje da ćemo napraviti feštu kada dođe vreme za to i da će nam svadba trajati tri dana - kazala je Milutinovićeva posle veridbe za Alo!

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam