Ceca i Anastasija uživaju u hotelu u Rimu, u kome noćenje košta i do 212.000 dinara!

27.09.2020

13:51 >> 13:54

0

Majka i ćerka odsele su u rizortu iz lanca Waldorf Astoria, a saznali smo i razlog njihovog putovanja u Italiju

Ceca i Anastasija uživaju u hotelu u Rimu, u kome noćenje košta i do 212.000 dinara!
Copyright Anastasija i Ceca Ražnatović ATA Images/Antonio Ahel

Ovaj vikend Ceca i Anastasija Ražnatović provode u Rimu, a utiske sa putovanja, odnosno boravka u hotelu, podelile su sa pratiocima na društvenim mrežama. Majka i ćerka odsele su u luksuznom rizortu, pa su se na Instagram storijima pohvalile fotografijama i snimcima. Mnogi su se pitali gde to pevačice uživaju, a 24sedam odgovor je našao u oznakama na storiju – u pitanju je hotel Rome Cavalieri, iz čuvenog lanca Waldorf Astoria, koji ima pet zvezdica, pa ni cene nisu male.

Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

Najjeftinija dvokrevetna soba u ovom rizortu, prema podacima sa sajta Booking.com, košta 31.752 dinara za noć, dok je cena najskupljeg apartmana 212.741 dinar. Sudeći po detaljima koji se vide na Cecinim i Anastasijinim storijima, odabrale su sobu s pogledom na park.

Prinstcreen/Instagram/cecaraznatovic

Ona, u zavisnosti od toga da li je u cenu uključen doručak, košta od 36.515 do 42.866 dinara, a ima 50 kvadratnih metara, kupatilo i odvojen prostor za obroke.

Prinstcreen/Instagram/cecaraznatovic

Ipak, naše zvezde su se možda radije odlučile da obeduju u jednom od dva restorana, a imaju na raspolaganju i četiri bara u okviru hotela. Boravak u ovom objektu ugodnim čine i antikvitetni nameštaj i umetničke slike, kao i brojni drugi skupoceni detalji.

Prinstcreen/Instagram/cecaraznatovic

U nameri da saznamo razlog ovog putovanja, s obzirom na to da naši državljani u Italiju trenutno ne mogu ući kao turisti, obratili smo se PR službi pevačica, i ubrzo dobili odgovor:

– Otišle su poslovno.

Ipak, njih dve su očigledno uspele da spoje lepo i korisno, pa su našle i vremena za uživanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike