Ljupka prvi put videla bivšeg dečka od incidenta: Malo je to što je dobio!

27.09.2020

20:23

0

Pevačica je gostovala u emisiji u koju se uključio i general Simić, pa se šokirala

Ljupka prvi put videla bivšeg dečka od incidenta: Malo je to što je dobio!
Copyright Ljupka Stević ATA Images/Antonio Ahel

Buran raskid Ljupke Stević i generala Dragiše Simića obeležio je prošlu nedelju, a nakon što mu je pevačica razbila usnu i razlupala automobile, te dobila zabranu prilaska, sada su se prvi put suočili uživo u programu.

Ljupka je gostovala u emisiji “Sceniranje”, a neočekivano se u program uključio i njen Simić. Kako s njim ne sme direktno da kumunicira, zasmetalo joj je pitanje koje je voditeljka uputila njenom bivšem dečku – “kako se oseća nakon što ga je fizički napala”.

– Slušaj, fizički napala, rekla sam, naleteo je na moju pesnicu – kategorično je poručila pevačica, a zatim je Simić počeo da govori kako se oseća.

– Dobro veče, onako sam kako moram. Vidite da me razvlače mediji. Desilo se šta se desilo, javnost se uzburkala. Da nismo javne ličnosti, to verovatno ne bi bilo tako. Ima u ovoj državi većih skandala od našeg, ali eto – rekao je na početku razgovora, a zatim dodao da život ide dalje

Ljupka Stević i Dragiša Simić
ATA Images/Antonio Ahel

– Ljupka je uradila to što je uradila u nekom naletu besa. Ja je ne teretim, idemo dalje. Ne bih više nikoga da povređujem. Znate šta sam rekao, nema više šta da se priča o tom događaju, sve se videlo na snimku i to je to. Ko treba da oprosti, oprostiće. Ovo je zabava za narod, šta drugo da kažem. Šta ja da kažem na to što se ljudi bave tuđim životom – rekao je Dragiša na kraju obraćanja. Tada je i Ljupka iznela svoje utiske, jer je prvi put “uživo” videla svog bivšeg partnera posle incidenta, s kojim je bila deset godina u vezi.

– Ne znam šta bih rekla kako se osećam, normalno, kako drugačije pod ovim okolnostima – rekla je. Stevićeva je, ipak, posle svega priznala i da se ne kaje zbog svojih postupaka.

– Malo je to što je dobio. Ukoliko bi me tužio, to bi bilo krivično delo. Sama sam tražila đavola, sama sam objavila na Instagramu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike