Rijana: Za Božić je važno biti sa svojom porodicom

21.12.2020

08:15 >> 23:02

0

Autor: Z. T.

Slavna pevačica otkrila je da će praznike provesti u svom rodnom Barbadosu

Rijana: Za Božić je važno biti sa svojom porodicom
Copyright Rijana / Profimedia

Iako se trudi da jede zdravo svaki dan, kada je uhvati želja za kaloričnom hranom, popularna pevačica Rijana ne bira šta jede, iako će zbog toga morati da trenira tri ili četiri puta nedeljno.

Slavna pevačica i višestruka dobitnica Gremija u intervjuu za britanski “Closer” otkrila je da će božićne praznike provesti u svom rodnom Barbadosu.

Profimedia

– Važno je biti s prijateljima i porodicom. Osećam neverovatan mir kad sam kod kuće, na Barbadosu. To je najlepše mesto s najboljim plažama, hranom i ljudima – rekla je Rijana, koja je priznala kako trenutno završava svoju prvu knjigu recepata s Barbadosa. Na tu ideju je došla dok je bila “zaključana” u karantinu, pa je dosta vremena provodila u kuhinji.

PROČITAJTE I:

– Volim ovo što radim, ali uvek sam zauzeta i karantin mi je dao vremena da radim stvari koje ne bih inače mogla, a to je da kuvam i idem u šetnju. Važno je da radimo male stvari u kojima uživamo i da smo nežni prema sebi – objašnjava pop zvezda, pa se nadovezala na svoju ishranu.

– Trudim se jesti zdravo svaki dan, ali ne odričem se ni kalorične hrane. Obožavam pastirsku pitu, makarone sa sirom, rum punč… Ako želim čizburger, onda ću ga i pojesti. Isto tako ću i vežbati tri ili četiri puta u nedelji.

Što se tiče novogodišnjih odluka, pevačica kaže kako joj je glavni cilj da podigne svoju muziku i brend “Savage X Fenty” na viši nivo u 2021. godini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike