Kondomi su ga koštali ,,bentlija": Majk Tajson još nije prežalio gubitak

29.09.2020 | 11:35 >> 18:54

Autor: L. Golubović

Slavni bokser ispričao je šokantnu anegdotu iz braka sa Robin Givens

Copyright Majk Tajson i Robin Givens Profimedia

Majk Tajson poznat je koliko po bokserskim uspesima, toliko i po ekscentričnosti. Sportska legenda sada je ispričala još jedan šokantan detalj iz svog života, a tiče se njegove nekadašnje supruge Robin Givens. On je u razgovoru za ,,Complex News” ispričao kako je zbog kondoma sakrivenih u džepu, pre 32 godine ostao bez luksuznog automobila ,,bentli”.

Copyright Majk Tajson Profimedia

– Iako sam bio šampion, ja sam jedan od momaka kog nije briga i bez problema ću otići da jedem burgere. Otišao sam tamo sa suprugom Robin Givens koja mi je u jednom trenutku našla kondome u džepu. Ali ne one koji su mogli da se kupe u blizini radnje. Istrčala je i odmah otišla u ,,bentli”, koji je bio potpuno nov. Onako ljuta, nabila se na automobil ispred nas. Vlasnik kola je izašao, stigla je i policija, počeli su da postavljaju pitanja i mene je hvatala panika. Otišao sam do policajca i samo sam mu rekao: “Slušajte, gospodine, uzmite automobil.” Kada mi je rekao “Nemoj to da mi nudiš”, znao sam da ga je jako želeo. Zatim sam dodao: ” Ne, ne, vi stavljate svoj život na kocku, uzmite je**ni automobil.” Robin i ja smo uzeli taksi i nedugo zatim smo odleteli u Njujork – ispričao je svoju avanturu Tajson.

Copyright Robin Givens Profimedia

On i Robin Givens bili su u braku svega godinu dana, od 1988. do 1989. Bokser je priznao da je njihov odnos bio veoma buran, pre svega zbog njegove ljubomore.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Complex News, Mondo