Ovo je drugi muž Katarine Žutić sa kojim je 10 godina u braku! Sa njim nije želela ništa ozbiljno: Nismo se pojavljivali kao par (FOTO)

16.02.2023

13:48

0

Upoznala ga je u periodu dok se razvodila od bivšeg

Ovo je drugi muž Katarine Žutić sa kojim je 10 godina u braku! Sa njim nije želela ništa ozbiljno: Nismo se pojavljivali kao par (FOTO)
Katarina Žutić - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Katarina Žutić svoj privatni život krije kao zmija noge. S obzirom na to da se prvi put opekla u ljubavi, za drugu emotivnu vezu nije bila ni spremna. Ali kako kaže, emocije ne biraju, ni mesto ni vreme, te je tako sa drugim partnerom već deceniju u braku i sa njim je uspela da prebrodi sve prepreke. 

Ipak, sa njim se retko pojavljuje u javnosti, te tako njeni fanovi nemaju priliku ni da vide kako izgleda muzičar Nemanja Aćimović koji je osvojio njeno srce. 

Varnice između njih dvoje su počele pošto se Žutićeva razvela od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića. Za glumicu je to bio veoma stresan period, te nije davala prostora da nekoga upozna, niti je bila raspoložena za novu vezu, ali to se naprosto dogodilo.  Kaja nije bila raspoložena za novu vezu.

Instagram printscreen/kaja_zutic
Katarina Žutić sa suprugom Nemanjom Aćimovićem

Bubnjar beogradske rokenrol grupe "Jarboli" bio je uporan i strpljiv, što se naposletku i isplatilo. 

- Shvatila sam da me "muvacka", da hoće nešto, mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu prolazila sam kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala i postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja - kazala je Katarina svojevremeno za magazin "Glorija".

Šest meseci kasnije, kada emocije više nije bilo moguće kontrolisati, počeli su da žive zajedno, a ta harmonija traje već 10 godina. 

- Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se da planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene - pričala je ranije Katarina. 


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike