Bivšoj ženi tragača iz „Potere" drugarica pomogla da nađe novu ljubav: To što ne živi u Srbiji, bio je izazov!

11.02.2023

19:55

0

Njegovo ime je Marko Todorović, iz Beograda je i radi u Kanadi

Bivšoj ženi tragača iz „Potere" drugarica pomogla da nađe novu ljubav: To što ne živi u Srbiji, bio je izazov!
Jelena Đukić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Glumica Jelena Đukić, javnosti poznata i kao Višnja iz „Igre sudbine", te bivša supruga reditelja Reditelja Milorada Milinkovića, tragača iz „Potere", novu ljubav Marka Todorovića upoznala je preko jedne njihove zajedničke prijateljice.

Inače, iz braka s Milinkovićem ima ćerku Divnu, a nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima. Svojevremeno, govoreći o njihovom razvodu, izjavila je:

- Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos, on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete.

Jelena Đukić, ATAImages/M. M.
 

- Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - zaključila je bila ona, prenose domaći mediji. 

Todorović, pored kog je posle izvesnog vremena ponovo pronašla sreću u ljubavi, živi i radi u Kanadi. Održavanje veze na daljinu isprva je bio ozbiljan izazov.

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera - rekla je za „Gloriju" ona, pa zatim objasnila kakav je on čovek, kao i čime je uspeo da je „kupi".

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - kazala je ona za pomenuti magazin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike