Viki Miljković o borbi sa koronavirusom: Kada smo saznali da smo pozitivni počela sam da plačem

22.12.2020

11:27 >> 12:10

0

Autor: N. Lisinac

Otkrila je i na koji način su se snabdevali hranom i lekovima

Viki Miljković o borbi sa koronavirusom: Kada smo saznali da smo pozitivni počela sam da plačem
Copyright Viki Miljković ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Viki Miljković donedavno je bila u karantinu sa članovima porodice, jer su svi bili zaraženi koronavirusom. Ona je otkrila da su ona i sin imali temperaturu samo dva sata, dok je situacija kod njenog supruga Tašketa bila malo ozbiljnija, s obzirom na to da je imao blaži oblik upale pluća.

– Završili smo sa karantinom pre sedam-osam dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro. Imala sam temperaturu samo dva sata, Andrej isto jedno dva sata, a Taške je dva dana imao temperaturu i početak upale pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Mnogo smo se čuvali sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske – počela je priču Viki gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

Pročitajte još

Viki je ispričala da je veoma teško podnela saznanje da su ona i njeni najmiliji zaraženi opakim virusom.

– Teški su bili ti momenti. Kad smo Taške i ja saznali da smo zaraženi, počela sam da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome. Dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, a on stavi masku, sedne, gleda nas tužno i pita: “Hoće li vama biti OK, ništa vam se neće desiti?” Ja sam počela da plačem – iskreno je ispričala Viki.

Viki Miljković i Taške ATAImages/Antonio Ahel

Kako su svi bili u strogom karantinu, ona je otkrila i na koji način su se snabdevali hranom i lekovima.

– Mi živimo u Beogradu na vodi i pozdrav za recepcionere i apoteku koja je u našoj zgradi. U apoteci smo imali otvoren račun, nismo ništa plaćali tada već smo platili kad smo preležali koronu, maltene na recku su nam davali sve te neophodne lekove, mnogo smo im zahvalni. Apotekarke su nam sve slale, ostave na recepciji lekove, a recepcioneri nam ih donesu do vrata, ostave ispred, a mi posle par minuta uzmemo. Hranu smo naručivali sa svih mogućih aplikacija – rekla je Viki Miljković prilikom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike