Kockarske avanture Radmila Armenulića: Prvo mu se sreća osmehnula, a onda...

01.10.2020

20:11 >> 01:05

0

Čuveni teniser i trener nekoliko puta u životu okušao se na ruletu, i iako je doživeo i gubitak, na kraju je bio u plusu”

Kockarske avanture Radmila Armenulića: Prvo mu se sreća osmehnula, a onda...
Copyright Radmilo Armenulić MNPress

Proslavljeni teniser i trener Radmilo Armenulić svojevremeno je rešio da okuša sreću, pa je u Monte Karlu s prijateljima posetio jednu kockarnicu. Na svoje veliko razočaranje, za svega pola sata ostao je praznih džepova, ali to ga nije obeshrabrilo. Prema njegovim rečima, pozajmio je 100 dolara pa neočekivano osvojio toliki novac da je ostao u šoku.

Međutim, kockarskim avanturama nekadašnjeg supruga pevačice Silvane Armenulić tu nije bio kraj.

– Bilo je to u Monte Karlu, pre dvadesetak godina – počeo je Radmilo priču za ,,Sabor” 1989: – Jedno veče sa prijateljima sam svratio u kockarnicu da se malo zabavimo. Igrali smo rulet. Stao sam za takozvani srednji astal, na kojem ulog nije bio previsok. Ali za samo pola sata izgubio sam sve što sam imao u džepovima – a to i nije bilo baš tako malo. Vrag mi nije davao mira, pa sam pozajmio sto dolara i sve stavio na nulu. To veče sreća mi se osmehnula – nula je dobila. Ne samo da sam povratio izgubljene i pozajmljene pare, nego sam i strahovito zaradio – ispričao je on, pa se prisetio i jednog događaja koji se dogodio čitavu deceniju kasnije.

– Posle deset godina, ponovo sam se našao sa prijateljima u jednoj nemačkoj kockarnici. I ovog puta igrao sam rulet, takođe na nulu. Dok smo čekali izvlačenje dobitnog broja, pričao sam im šta mi se desilo Monte Karlu. Tog trenutka „vrteška” se zaustavila. Nastao je tajac. Nemo sam buljio u broj ne verujući svojim očima – bila je nula. Svi su zabezeknuto zurili čas u mene, čas u nulu. A zatim je nastao urnebesan smeh. Lepa slučajnost koja je sve obradovala, a ponajviše mene. Obično se kaže „treća sreća”, ali dvaput me je poslužila, treći put ne želim da je izazivam – zaključio je tada on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike