Antonio Banderas zahvalan što je doživeo srčani udar: Naterao me je na to da promenim život

31.01.2023

16:40

0

Glumac smatra da je 2017. godina prekretnica u njegovom životu

Antonio Banderas zahvalan što je doživeo srčani udar: Naterao me je na to da promenim život
Antonio Banderas - Copyright Profimedia

Holivudska zvezda Antonio Banderas preživeo je srčani udar 2017. godine, a sada je progovorio o svemu kroz šta je prošao i šta je iz toga naučio.

Glumac ističe da je njegov život, od tog trenutka, promenjen.

- Naterao me je da cenim život na potpuno drugačiji način i na mnogo snažniji način. Promenio je moj život u potpunosti i potpuno zauvek - rekao je on i dodao:

Profimedia
Antonio Banderas

- Ipak sam imao sreće jer vas srčani udar može ubiti baš ovako... Na neki način, to je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu, doživeti srčani udar.

Banderas je, podsetimo, bio hitno prebačen u bolnicu nakon što je zadobio bolove u grudima tokom treninga. Kasnije se ispostavilo da je imao srčani udar.

Kako se navodi, njegova tadašnja devojka Nikol Kimper mu je zapravo spasila život, jer mu je tokom napada dala najjači Aspirin, koji je slučajno kupila dan ranije zbog glavobolja.

Antonio Bandreas Profimedia
Antonio Banderas

On je, posle ovog strašnog trenutka u životu, prestao da konzumira cigarete i alkohol, a više puta je naveo da je 2017. godina označena kao prekretnica u njegovom životu.

Antonio je, inače, 2020. godine bio zaražen koronavirusom, što je saznao baš na svoj 60. rođendan. Na sreću, prošao je bez težih posledica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike