Bekutina sreća u nesreći: Zbog sankcija bila „zarobljena” u Cirihu, pa doživela romansu!

02.10.2020

20:44 >> 07:10

0

Pevačica je pre 30 godina gostovala u Švajcarskoj, kada je našoj zemlji naprasno uveden embargo, pa joj se desila ljubav

Bekutina sreća u nesreći: Zbog sankcija bila „zarobljena” u Cirihu, pa doživela romansu!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta je u dinamičnoj i strasnoj ljubavi već osam godina s Milutinom Mrkonjićem Mrkom, ali se malo toga zna o njenim ljubavima iz mlađih dana, naročito otkad je napustila vanbračnu zajednicu sa Predragom Vidovićem Prejom. Pre 30 godina, kada je Bekuta uveliko nastupala u inostranstvu, jednom prilikom zadesila se u Cirihu, baš kada je doneta odluka o uvođenju sankcija SR Jugoslaviji.

To je bio razlog što pevačica nije uspela da se vrati u svoju zemlju, ali joj je donelo novu romansu nakon bolnog raskida. Upoznala je izvesnog Bobana, koji je bio vlasnik diskoteke u kojoj je nastupala. On joj je vratio veru u ljubav, a osim što se ponovo osećala voljenom, pružio joj je osećaj sigurnosti i zaštićenosti. Njihovu zaljubljenost spontano su učvrstile sankcije, pa je, umesto jedan vikend, u Cirihu provela skoro dve nedelje.

– Boban je držao poznatu diskoteku u Cirihu zajedno sa bratom, pa su me pozvali da gostujem za vikend. Diskoteka je bila neverovatno posećena, pa su me zamolili da ostanem i da pevam sledećeg vikenda. Međutim, naprasno su našoj zemlji uvedene sankcije i nisam mogla da se vratim u Beograd. Nisam znala šta da radim. Boban mi je predložio da ostanem još nekoliko dana, dok on ne krene u Jugoslaviju kolima, pa da pođem s njim – ispričala je Bekuta za ,,Sabor”, pa nastavila o tome kako se provela to vreme dok je još bila devojka.

– Uživala sam. naučila sam da igram bilijar, obilazila prodavnice, viđala sam se s prijateljima, a Boban me je na prelepom jezeru učio da skijam na vodi – prisetila se Ana, koja je posle Bobana imala još nekoliko veza, dok njeno srce konačno nije osvojio Mrka, za koga je mnogo puta rekla da je ljubav njenog života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sabor

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike