Džerard Batler umalo ubio Hilari Svank?! „P.S. Volim te" mogao je da nikad ne ugleda svetlost dana! (VIDEO)

29.01.2023 | 06:45

Autor: Milica Gudžulić

Posekotina je bila ogromna, glumici su se videli zubi, pamti on

Copyright Profimedia

Džerard Batler je i dan-danas ponosan na saradnju s Hilari Svank, koja je zajedno s njim zablistala u filmu „P.S. Volim te". Međutim, malo ko je znao da je ovo ostvarenje bilo na ivici da bude prikazano.

Gostujući u jednoj emisiji, Džerard je objasnio kako je umalo ubio svoju koleginicu - šnalom od tregera. Naime, plan je bio da se šnala otkači i udari njega (kao što je i viđeno u filmu, dok je igrao za nju u boksericama). Međutim, isprva je odletela i rasekla njeno lice toliko da su joj se videli zubi.

Završila je u bolici, a on na setu sam, držeći se za glavu, plačući i razmišljajući - šta se, do đavola, upravo desilo.

- Znam zasigurno da sam kazao reditelju: „Neću da mislim na sebe u ovom filmu, samo o njoj. Ona mora biti dobro, jer takav je i lik kog tumačim". I moram priznati da je tako bilo i mnogo zabavnije, nisam bio „u svojoj glavi" uopšte - počeo je on u šouu kod Dru Barimor pa naglasio kako su glumci obično usresređeni samo na sebe, svoju izvedbu, a ne baš u tolikom postotku na partnera.

- Ona je bila baš kul za saradnju, a ja sam je umalo ubio - otvorio je zatim dušu on, pa iznenadio mnoge.

Hilari Svank i Džerard Batler u filmu ,,P.S. Volim te", Profimedia
 

- Snimatelji su imali zaštitu od tanke plastike ispred sebe, za svaku slučaj, kada je došlo do te scene s tregerima. Jer, bilo je opasno, pa da ne razmišljamo šta može da se desi. Međutim, kako sam joj se približavao (Hilari), šnala se zaglavila, a onda odletela pravo njoj u lice... Posekotina je bila tolika da su joj se videli zubi.

Ubrzo, Svankova je bila prevezena u bolnicu.

- Zamislite kako kroz tri sekunde, činilo mi se, ostajem sam na setu, u boksericama, čarapama i čizmama. I plačem - nasmejao se ovoga puta prisećajući se šoka, koji se na svu sreću završio bolje nego što je bilo ko verovao da će.

- Pomislio sam: „Upravo sam osakatio Hilari Svank, umalo joj oko isterao... Dva dana mi je trebalo da se baš pošteno izglupiram, folirant obični - zaključio je glumac, napominjući da se sve to dogodilo pošto je izrazio želju da se čitavo snimanje, baš kao i film, „vrti" oko nje.

 

 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam