Veljko Ražnatović o odrastanju bez oca i po čemu ga pamti: Nikad nisam osetio tu toplinu, nosio me je na leđima

27.01.2023 | 22:14

Bokser kaže da nosi dve uspomene na oca, dok njegova sestra nema nijednu

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović je posle smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana, bila i otac i majka deci - Veljku i Anastasiji. Bokser je neretko isticao da mu je oduvek nedostajala očeva pažnja, a sada je otkrio i koji trenutaka se seća iz detinjstva.  

- U svakom momentu i aspektu života mi je nedostajao. Nikad nisam imao savet, što ima dete koje ima oca i majku. One su uvek imale svoje priče. Njih tri žene. Ja sam uvek bio sam za sebe - kazao je Veljko, pa se prisetio trenutaka koje je kao dečak proveo sa Arkanom:

Antonio Ahel/ATAImages
Veljko Ražnatović

- Sećam se kad je igrao šah sa mojim usvojenim ocem (najboljim prijateljem svoga oca) i on će za mene biti ćale. Kad pričamo o mom ocu nikada nisam osetio tu toplinu što mi je jako falilo. Sećam se kad me nosio na leđima. To je scena koje se sećam, a Anastasija se ne seća nijedne scene. 

Cecinu sestra, Lidiju Ocokoljić, Veljko doživljava kao drugu majku. 

- Mi smo bukvalno imali dve majke. Ja tvrdim da sam Lidijino omiljeno dete. Sa tetkom više imam sukob mišljenja. Ona je ozbiljan igrač, mama je popustljivija. Istetovirao sam tetkino ime na srcu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Veljko Ražnatović

Kao dečak, voleo je život na selu, a voli ga i danas, te rado provodi vreme na poljoprivredi u Titelu. 

- Ja bih živeo u Žitorađi, tamo sam želeo da idem u školu, ali mi to mama tada nije dala - ispričao je Ražnatović u emisiji „Show se nastavlja”. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam