Jašar Ahmedovski ide na fejslifting! Nabacio mišiće, a sad ide kod plastičara

22.01.2023 | 10:28

Pevač je odlučio da se podmladi

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Jašar Ahmedovski i u šestoj deceniji naporno trenira i trudi se da bude u dobroj formi. Za dobar izgled napravio je čak i teretanu u svom stanu u srpskoj prestonici, a sada hoće dodatno da se podmladi, te planira uskoro i da uradi fejslifting.

Već uveliko traju pregovori kada bi ova estetska korekcija mogla da se obavi, a prema rečima izvora, Jašar je zakazao ovaj tretman za kraj januara zbog poslovnih obaveza. 

Instagram printscreen/jasar.ahmedovskii
Jašar Ahmedovski

- Jašar trenira dugi niz godina, ali malo ko zna da pokušava da vrati formu koju je imao u mladosti. Dešava se da dvaput dnevno ide na trening, a sad je počeo da odlazi i na razne estetske tretmane. Botoks je probao više puta, masaže lica i slično, a sad je s doktorom s jedne privatne klinike razgovarao o fejsliftingu. Na konsultacijama mu je lekar objasnio i pokazao kakav efekat bi imao posle intervencije, a dogovorili su se da operacija bude krajem januara pošto Jašar ima nekoliko nastupa - rekao je izvor za Republiku.

Inače, Ahmedovski na Instagramu redovno objavljuje fotografije sa treninga, a njegovi mišići govore da je u dobroj formi. 

Printscreen Youtube/grandmagazin
Jašar Ahmedovski

- Zdrav život je nešto što sam uvek praktikovao, ali u poslednje vreme se posvećujem najviše treningu. Lepo je voditi računa o zdravlju i normalno je da to podelim i s drugima. Nisam aktivan previše na društvenim mrežama, ali mi je zanimljivo da objavim neki selfi iz teretane - rekao je pevač ranije u jednom intervjuu.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam