Nema vremena za umiranje: Premijera novog Bonda odložena za april iduće godine

03.10.2020

10:04 >> 15:21

0

Producenti filma želeli su, s obzirom na svetsku popularnost agenta 007, da sačekaju da se publika širom sveta oseti bezbedno

Nema vremena za umiranje: Premijera novog Bonda odložena za april iduće godine
Copyright Danijel Krejg/Profimedia

Premijera najnovijeg nastavka filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu, “Nema vremena za umiranje”, odložena je za april iduće godine, najavili su producenti na Tviteru.

Očekuje se da će film, u kojem Danijel Krejg glumi agenta 007, u bioskopima naći 2. aprila 2021, godinu dana kasnije nego što je prvobitno planirano.

Premijera filma odložena je još u martu, kada je pandemija korona virusa tek počela da hvata zamah, ali je potom planirano da bude u Velikoj Britaniji 12. novembra i u SAD 20. novembra.

Odluka o novom odlaganju premijere, kako pišu strani mediji, nije iznenađenje, pogotovo nakon što je broj obolelih ponovo počeo da raste u Njujorku i Los Anđelesu, kao i u Evropi.

Producenti filma želeli su, s obzirom na Bondovu svetsku popularnost, da sačekaju da se publika širom sveta oseti bezbedno pre nego što ponovo krene u bioskope.

– Shvatamo da će svi oni koji vole Bonda biti razočarani, ali s nestrpljenjem čekamo da zajedno iduće godine gledamo 25. nastavak filma o Džejmsu Bondu – rekli su producenti filma “Nije vreme za umiranje”.

Slavnog agenta u poslednjem nastavku glumi Danijel Krejg, a njegovog protivnika Rami Malek.

Još uvek se spekuliše ko će naslediti Krejga, kome je ovo poslednji put u ovoj roli.

Tom Hardi Profimedia

U najužem izboru su glumci Tom Hardi, Robert Patison, Pol Meskal, Hari Stajls, Idris Elba, Džejms Norton, Sem Hjuan i Ričard Maden.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike