Karleuša otkrila: Nikome ništa nisam lomila!

03.10.2020

11:33 >> 17:58

0

Autor: M. Gudžulić

Pop diva komentarisala je koleginice, pa iznela i neke zanimljive detalje o sebi

Karleuša otkrila: Nikome ništa nisam lomila!
Copyright Jelena Karleuša ATA Images/Antonio Ahel

Svaka izjava Jelene Karleuše dugo se prepričava, a verovatno će tako biti i sa onim koje je nedavno dala o koleginicama Nataši Bekvalac, Ljupki Stević i Severini Kojić.

Nataša Bekvalac ATA Images/Antonio Ahel

Pop diva je u razgovoru za Telegraf.rs iznela utiske sa žurke povodom 40. rođendana panonske barbike, pa je otkrila i šta joj je poklonila:

– Bilo je super, bilo je fantastično. Poklonila sam Nataši nešto lepo, “Šanel”, a poželela sam joj da bude u ovoj godini ono što u stvari ona i jeste, na pragu najlepše i najzgodnije kuguarke 40 plus.

Što se tiče sukoba Ljupke Stević i njenog dugogodišnjeg partnera Dragiše Simića, JK  je dala diplomatski komentar.

Ljupka Stević ATA Images/Antonio Ahel

– Ljupka je moja drugarica, mada je i Simke moj prijatelj. Ja, negde, uvek moram da budem na ženskoj strani, to je tako. Moram da kažem da je Ljupka bila na mojoj strani kada je meni bilo teško, tako da sam svim srcem uz Ljupku. Našem dragom generalu Simiću želim sve najbolje u borbi protiv vatrenih žena koje su očigledno veoma, veoma opasne. On ispada da je fatalan muškarac – rekla je pop diva, koja je na pitanje da li je nekada postupila poput Ljupke, koja je generalu policije navodno raznila automobile, odgovorila:

Jelena Karleuša ATA Images/Antonio Ahel

– Ja nikad nikome ništa nisam lomila, niti bih. Ja uopšte nisam agresivan tip.

Što se tiče Jelenine skorašnje objave na Instagramu, u kojoj je napisala da pojedine javne ličnosti kupuju milione pratilaca na ovoj društvenoj mreži, ona je rekla da ,,prave zvezde ne kupuju pratioce”.

Severina Kojić ATA Images/Antonio Ahel

– Prave zvezde ne kupuju pratioce. Mislila sam na svakog koga ne znaju ni u zgradi, a ima milion pratilaca. Ima stvarno puno velikih regionalnih zvezda koje imaju tek milion… Evo, Severina. Ne može neko koga ne zna ni uža rodbina da ima milion, ali to je zabluda samo za njih i to pokazuje njihovo psihičko stanje. To je sve fejk i laž – rekla je Karleuša, koja je, inače, sa 2,2 miliona pratilaca ubedljivo najpraćenija estradna zvezda u regionu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike