Brat Olivere Kovačević je preslikana ona! Urednica RTS-a i on nekad su se tukli, a danas su najveća podrška jedno drugom (FOTO)

13.01.2023 | 23:31

Mile je mlađi od Olivere četiri godine

Copyright ATAImages/ A.A.

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević u javnosti retko kada priča o svom privatnom životu, te tako malo ko zna da ima brata Mileta. 

Naime, brat Kovačevićeve je od nje mlađi četiri godine i ima tri ćerke, a ona je sa bratanicama veoma bliska. Kako je starija od svog brata, u detinjstvu ga je i čuvala, a često mu je i izigravala autoritet. 

ATAImages/ A.A.
Olivera Kovačević

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće - izjavila je Olivera ranije za Story.

Posle jedne objavljene fotografije sa bratom, usledili su i komplimenti, te su mnogi pratioci komentarisali da se brat i sestra i te kako liče.

 

 

- „Lepi ko upisani“, „Ma, lep bata Mile!“, „Bogami, bata lepo izgleda“, „Baš ste zgodni“, „Brat se najviše voli! Lepi, nasmejani i srećni“ - nizali su se komentari.

Iako je voditeljka u detinjstvu bila ta koja je brata čuvala, danas joj je on najveća podrška u svemu što radi.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam