Uroš Ćertić završio iza rešetaka, saznaje 24sedam: Pre Raste je bio glavna atrakcija među zatvorenicima CZ!

08.10.2020

19:33 >> 12:20

0

Čuveni kaskader uhapšen je krajem prošlog meseca, zbog posedovanja oružja

Uroš Ćertić završio iza rešetaka, saznaje 24sedam: Pre Raste je bio glavna atrakcija među zatvorenicima CZ!
Copyright Uroš Ćertić Printscreen Pink

Kaskader Uroš Ćertić završio je iza rešetaka pošto mu je u banci ispao mali pištolj iz zadnjeg džepa. Čuvar, koji je to primetio, odmah mu je oduzeo oružje i pozvao policiju.

Nekoliko dana kasnije, Uroš je dobio poziv i odmah mu je bilo određeno zadržavanje od 30 dana. Angažovao je advokate, a do sada u poseti mu je bio samo otac.

Uroš Ćertić ATAImages/Antonio Ahel

Kako saznajemo, kaskader je među zatvorenicima u Centralnom zatvoru u Beogradu bio glavna atrakcija, sve dok se nije pojavio reper, Stefan Đurić Rasta.

Pre hapšenja bio u rijalitiju!

Uroš je pre hapšenja nekoliko dana proveo u rijaliti kući ,,Parova” u Zemunu. Naime, četiri dana po ulasku je tražio da ga puste, jer nije mogao da podnese zatvoren prostor. Želja mu je bila uslišena, a priča se da će morati da snosi posledice koje su predviđene u slučaju svojevoljnog napuštanja rijalitija.

Uroš Ćertić iza sebe ima preko 50 filova i serija. Prvo je bio statista i maneken, na nagovor prijatelja, a onda je otišao u kaskadere. Prvi honorar zaradio je ,,Smolvilu”, a onda je igrao i u “Nemogućoj misiji 4″, filmu ,,Noć u muzeju 2″… U Beograd se vratio 2012, a 2013. godine je ušao u kuću ,,Velikog brata”. Dve godine kasnije ušao je i u ,,Parove”, pa 2017. i u ,,Zadrugu”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike