Komšije Tee Tairović razvezale jezik o pevačici: Njen otac nije ponosan što mu ćerku doživljavaju kao ženu lakog morala

10.12.2022 | 09:46

Svi su pohvalili njen uspeh u karijeri, ali eksplicitni snimak kažu ruši ugled kako njoj, tako i njenoj porodici

Copyright Instagram printscreen/tea_tairovic

Pevačica Tea Tairović se odlično snašla na estradnoj sceni, a snimci na društvenim mrežama dokazuju da joj bakšiša nikad ne manjka. Iako se nalazi na listi najtraženijih pevačica kako zbog glasa, a tako i zbog stasa, ipak je prate negativni komentari zbog burne prošlosti

Naime, njeni sugrađani ističu da je pevačica od malih nogu imala talenat za pevanje, da im je drago što je sebi obezbedila mesto na estradi, ali ipak ističu da se njen otac srami zbog eksplicitnog snimka koji je isplivao u javnost.  

24sedam
Tea Tairović

- Ovo je malo mesto, svašta se priča. Jeste ona postala popularna, ali o njenoj prošlosti svi polemišu, a dokaz je znate već koji - snimak od prošle godine. Nemam komentar na tu sramotu. Ugled i kredibilitet njenog oca je ugrožen. Ni on nije baš sav svoj, ali nije ponosan što mu ćerku doživljavaju kao ženu lakog morala - kaže jedan mladić koji nije želeo da otkrije identitet.

U obližnjem marketu je ne viđaju često, jer kako kažu, pevačica je stalno na turnejama.

Instagram printscreen/tea_tairovic
Tea Tairović

- Ne pamtim kada sam videla Teu poslednji put. Stalno putuje. Maloj svaka čast, odlično se probila, ali njeno ponašanje nije za pohvalu:

Jedan stariji gospodin tvrdi da poznaje Tairovićevu od malena jer živi u susednoj zgradi.

- Uvek je bila muzikalna i volela da skakuće. Obrukala je porodicu dovoljno svim mogućim eksplicitnim sadržajem koji je mogao da izađe u javnost.

(Blic)

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam