Pevač kultnog benda na koncertu bacio mikrofon u publiku i teško povredio ženu: Oglasio se, prekida tradiciju dugu tri decenije (VIDEO)

03.12.2022 | 22:40

Autor: Nemanja Vujčić

Nakon nesrećnog slučaja koji se dogodio u Australiji, nije mu preostalo ništa drugo

Copyright Profimedia

Aksl Rouz, frontmen benda "Guns N' Roses", oglasio se na društvenim mrežama, te saopštio fanovima da će prekinuti sa 30 godina dugom tradicijom bacanja mikrofona u publiku na kraju svakog koncerta.

Ova odluka je došla pošto je na koncertu koji je održan u Adelajdu u Australiji došlo do toga da, kada je Aksl bacio mikrofon, on je odleteo pravo u lice jednoj ženi, koja je zadobila ozbiljne povrede.

Profimedia
 

- Očigledno ne želimo da još neko bude povređen ili da se na bilo koji način nešto loše desi na našim koncertima. To što smo bacali mikrofon u publiku preko 30 godina postala je tradicija i fanovi su voleli što imaju tu mogućnost da mogu da uhvate mikrofon - izjavio je on, te dodao da će prekinuti ovu tradiciju u interesu publike, jer želi da ih zaštiti.

Rebeka Haui, žena koja je povređena na koncertu, je ispričala da je zadobila dve masnice na oku i slomljen nos.

- Šta da sam se pomerila malo ulevo ili udesno? Mogla sam oko da izgubim. Šta da me je mikrofon udario u usta, ostala bih polomljenih zuba? Da sam bila okrenuta i da me je mikrofon udario tako jako u potiljak, mogao je da me ubije - izjavila je ona. 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam