Ljupka Stević stavila tačku na gradske priče: Ta kola nisam vozila, a ni slupala!

08.10.2020

06:56 >> 23:52

0

Pre nego što je, kako se navodilo u domaćim medijima, uništila automobile bivšeg ljubavnika Dragiše Simića, pevačica je prvo bila povezivana sa sličnim

Ljupka Stević stavila tačku na gradske priče: Ta kola nisam vozila, a ni slupala!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Svojevremeno se posalo kako je Ljupka Stević navodno slupala ,,Bentli” koji je pripadao Darku Šariću, a kojem je kasnije i oduzet. Pevačica je rešila da progovori na tu temu, pa stavi tačku na spekulacije, ističući da taj automobil nije ni vozila, ali da je plakala kada je shvatila da će dezinformacija ,,otići” u javnost.

– Mislim da je to bila 2012. godina. Prvo, nisam imala iskustva sa medijima… ,,Bentli” nisam ni vozila, ni slupala. Vozio ga je Dragiša i njemu se desila ta nezgoda. Sećam se, sedeli smo u restoranu, kada mi je zazvonio telefon. Bila je novinarka nekih medija… ,,Ljupka, imamo saznanja da si ti slupala ,Bentli’… Samo što mi telefon nije ispao iz ruke. Rekla sam: ,,Ručam, je l’ mogu kasnije da Vam se javim?” Prekinula sam vezu i počela sam da plačem. ,,Zašto mene zovu, nisam ja to slupala, neću da pišu sutra da sam ja.” Baš sam se uznemirila, da neko napiše nešto što nije istina. Znala sam da će to otići u etar i danas me prati ,,afera bentli”. Sad imamo i aferu Ljupka, videćemo šta će tu da prevagne”, ispričala je domaćim medijima.

Podsećanja radi, Ljupka Stević već neko vreme je u žiži javnosti – od raskida sa generalom, kojem je, pošto ga je uhvatila u prevari, navodno upropastila dva automobila. Protiv nje su podnete dve prekršajne prijave, određena joj je mera zabrane prilaska Simiću, oduzeto svo oružje koje je u njenom vlasništvu, a nedavno je otkriveno i da navodno planira da napiše knjigu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike