Mili je morao da se popne na klupu: Slikao se sa Bobijem kome je jedva do ramena!

09.10.2020

10:35 >> 11:16

0

Kompozitor se susreo u teretani sa košarkašem, gde obojica treniraju, a trenutak su ovekovečili fotografijom

Mili je morao da se popne na klupu: Slikao se sa Bobijem kome je jedva do ramena!
Copyright Instagram printscreen/ miligramofficial's miligramofficial

Aleksandar Milić Mili angažovan je u „Zvezdama Granda”, ali iako ima mnogo obaveza i mimo takmičenja, stiže i da trenira. I to ne sa bilo kim!

Popularni kompozitor ide u istu teretanu kao i Bobi Marjanović, a ono što je nasmejalo Milijeve fanove jeste razlika u visini. To je i Aleksandru bilo zanimljivo da istakne, pa je u opisu fotografije poručio:

– Bobi Marjanović i mini ja. Trening sa košarkaškom veličinom – napisao je kompozitor koji na prvoj fotografiji pozira na klupi jedne od sprava uz Bobija, a na drugoj se već vidi da Milijeva visina ne doseže ni do košarkaševih ramena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on Oct 9, 2020 at 2:07am PDT

Kompozitor, inače, stalno trenira, te često dobija pohvale na račun svog tela. Mili se fotografisao i ove godine na plaži, pa je pokazao mišiće na kojima vredno radi. Ipak, ovaj trening sa košarkaškom legendom sasvim sigurno je Aleksandru bio impresivan i nije odoleo da taj trenutak ne ovekoveči. Iako Mili ne spada u niske muškarce, pored Bobija, ipak, niko ne izgleda visoko, što je i samom kompozitoru bilo interesantno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike