Jovana Joksimović: Ne pamtim kad sam sebi poslednji put nešto kupila, ali sam zato stručnjak za dečju garderobu!

09.10.2020

14:12 >> 14:00

0

Poznata voditeljka kao i suprug Željko, prema njenim rečima, odavno za sebe nije otišla u šoping. To, pak, najviše čini za svoju decu i voli kada su lepo

Jovana Joksimović: Ne pamtim kad sam sebi poslednji put nešto kupila, ali sam zato stručnjak za dečju garderobu!
Copyright Jovana i Željko Joksimović ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Joksimović voli kada su njeni naslednici lepo obučeni i uživa u šopingu za njih. Što se nje, ali i supruga Željka tiče, ne seća se kada je to poslednji put uradila.

– Ni Željko ni ja sebi dugo, dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama donese neki dizajner nešto da isprobamo, pa onda kupimo sebi. Ali ovako, da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečju garderobu, materijale. Pa ko ima pitanja, mogu da ga posavetujem – izjavila je voditeljka za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 28, 2020 at 10:43am PDT

Par je, inače, nedavno organizovao proslavu za svoje mezimice Anu i Srnu, povodom njihovog trećeg rođendana.

– Odlično je protekla proslava. One su dobra deca, baš kao i Kosta. Vole sve što vole i druge devojčice, a to je, naravno i šminka. Kada uđete u prodavnice igračaka, imate i šminku za decu. Ali ja im ne dozvoljavam da mene šminkaju, da im budem zamorče (smeh). Objasnila sam im da treba same sebe da nauče da šminkaju – ispričala je ona kroz osmeh.

O poslu ću pričati kada za to dođe vreme

Posle prekida saradnje sa TV Prva, Jovana se u javnosti po prvi put pojavila na događaju koji je organizovala njena prijateljica Emina Jahović

– Nemam šta da komentarišem, pričaću kada za to dođe vreme. Osećam se baš kao što i izgledam – rekla je dobro raspoložena Jovana, a na pitanje gde je Željko, otkrila je da je ona kod Jahovićeve došla poslovno.

– Znate šta, ja večeras radim. Nisam došla privatno, malo ću Emini da pomognem na bini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike