Dženifer Lopez obrisala sve fotografije, a na profilu joj stoji crna pozadina: Svi se pitaju šta se dešava (FOTO)

25.11.2022 | 09:22

Pevačica i glumica se povodom novonastale situacije nije oglašavala

Copyright Instagram: jlo

Sa Instagram naloga američke zvezde Dženifer Lopez izbrisan je kompletan sadržaj, a umesto profilne fotografije koju je ranije imala, sada stoji samo crna pozadina. 

Njen nalog prati 227 miliona ljudi koji su navikli da imaju uvid u pevačicine fotografije i snimke kako iz privatnog, a tako i iz profesionalnog života, a sada je sve nestalo, a razlog još uvek nije poznat, a fanovi nagađaju da je pevačica sve obrisala jer sprema novi projekat. 

Njen prethodni sadržaj i dalje je vidljiv na njenim zvaničnim stranicama na Tviteru, Fejsbuku i Tik Toku, ali na svim nalozima stoji crna profilna fotografija. Povodom novonastale situacije Dženifer još uvek nije imala komentar.

Instagram printscreen/jlo
Uklonjen sadržaj sa Instagram naloga JLO

Inače, glumica je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom za stvaranje filmova, TV emisija i drugog sadržaja s naglaskom na podršku različitim glumicama, spisateljicama i redateljkama. Trenutno vodi i producentsku kompaniju pod nazivom Nuyorican Productions s producentskom partnerkom Elejn Goldsmit Tomas.

Profimedia
Dženifer Lopez

 

Podsetimo, JLO i Ben Aflek obnovili su svoju ljubav posle 20 godina, a nedavno su izgovorili i sudbonosno "da" pred Bogom i prijateljima. Glumica je uzela prezime svog muža, a neke od najlepših zajedničkih trenutaka je delila na Instagramu, ali sada uvid u te objave nije moguć. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam