Snup motao travu i u papir iz Biblije?! Sve se odvilo u zemlji u koju ne bi smeo ni da priviri da kraljica nije ustala za njega (VIDEO)

23.11.2022

22:40

0

Priča stara skoro punih 30 godina podigla je ogromnu prašinu

Snup motao travu i u papir iz Biblije?! Sve se odvilo u zemlji u koju ne bi smeo ni da priviri da kraljica nije ustala za njega (VIDEO)
Snup Dog - Copyright Profimedia

Snup Dog nikada nije ćutao o tome koliko je okrenut marihuani, ali često su drugi ljudi bili oni koji bi govorili javno kroz šta je sve prolazio zbog svog hobija. Nedavno, na društvenim mrežama snimak njegovog priznanja da je motao travu i u papir iz Biblije postao je viralan.

Kada je usred jednog intervjua na radiju bio upitan na tu temu - nije imao kud, nego da ispriča ovu skoro punih 30 godina staru priču.

- Neću da lažem... Bili smo (društvo i ja) u Londonu, čini mi se, 1996. godine. Nismo imali papira, nestalo nam je, a baš smo hteli... I čujem: „Pa uzmi papir iz Biblije". Samo prvi list. Nema tanjeg! Znaš li kakav je... Na pet delova smo ga podelili i smotali. Gospode, praštaj (smeh) - kazao je on za „Power 105.1’s The Breakfast Club" stanicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood (@hollywood)

 

„Kraljica je ustala za mene!"

Inače, Snup Dog ne bi smeo ni da priviri u Britaniju, zbog incidenta iz 1994. godine, kada se bio suočio s optužbama za ubistvo. Narod je tamo pokušao da ga protera zbog svega, dok se još nije znalo šta je stvarno bilo posredi. Reper je tokom jednog intervjua objasnio kako ga je sada pokojna kraljica spasila.

- „Izbacite ovog zlikovca", takvi su bili naslovi... Ali, pogodite ko je ustao za mene. Probajte da pogodite... Kraljica. Rekla je: „Ovaj čovek nije uradio ništa loše u našoj zemlji". To je Harijeva i Vilijamova baka. Mislite da i oni nisu bili u fazonu: „Neka ga, bako, on je okej, mi volimo njegovu muziku". Sve je to super, ali kraljica... Ta žena mi je sve - objašnjavao je on u poznatom stilu Vu Kidu.

 

 

Podsetimo, optužbe s kojima se Snup suočio bile su vezane s pucnjavom na člana jedne bande, Filipa Vodlermarijama. Reper je još 2015. godine za „Gardijan" tvrdio kako su Vilijam i Hari svakako pomogli kraljici pri donošenju ove, za njega, ogromne odluke.

Kada je preminula, našao se na listi poznatih koje su se s velikom tugom na društvenim mrežama oprostili od nje.

Snup Dog, Profimedia
 

Drugom prilikom, kolega 50 Cent je prepričao u okviru šoua koji vodi Stiven Kolber kako mu je „naduvani Snup ukrao kola, verovatno misleći da su njegova". U pitanju je, inače, bio skupoceni „Versace Lamborghini Aventador". Posle jednog nastupa tokom kog se Fiftiju Snup bio i pridružio kola su, kako je poznati vlasnik najpre pomislio, jednostavno nestala.

- Izlazim ja ispred, kad, auta nema. On je prošao, video vozilo u kom su bili ključevi i naprosto seo i odvezao se. Pitao sam momka kom sam ih ostavio zbog parkiranja šta se desilo i on je hladno rekao: „Pa Snup je uzeo". Znate, Snup mnogo... Računam da je pomislio da su njegova (kola) tako naduvan - objasnio je on, pa nasmejao čitav studio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meze (@meze.bric)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike