Snežana Dakić poslala snažnu poruku ženama: Sama sam se gurala i probijala, izgleda da mi je to karma!

10.10.2020

10:23 >> 09:09

0

Voditeljka je ohrabrila pripadnice nežnijeg pola rečima koje je ispisala na društvenoj mreži

Snežana Dakić poslala snažnu poruku ženama: Sama sam se gurala i probijala, izgleda da mi je to karma!
Copyright Foto: Printscreen Instagram

Poznata voditeljka Snežana Dakić na svom profilu na Instagramu često iznosi čvrste stavove po pitanju mnogih tema, a sada je još jednom privukla pažnju pratilaca statusom koji je ispisala pored najnovije fotografije.

Poznata po tome što je spremna da iznese i nepopularno mišljenje, Snežana se i sada bez dlake na jeziku obratila ženama, pokušavajući na svom primeru da im pokaže da su jače nego što misle.

– Dugo mi je trebalo da shvatim da sam ja sama moj centar moći. I kad god padnem duhom, moram sebe da podsetim na to: da sam uvek sama sebe i gurala i vukla i probijala i da će tako očigledno i ostati i morati da bude. Izgleda da mi je to karma. Iako se čini mnogo lagodnijim da se o nama još neko brine – napisala je Snežana i dodala da se kroz život borila sama, bez pomoći muškaraca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Oct 8, 2020 at 2:51pm PDT

– Moje uzimanje stvari u svoje ruke bilo je jedini i logičan izbor: niti sam imala moćnog oca, niti su me protežirali muškarci. I kad onda kažu: žene su tražile emancipaciju…. pa ko im je kriv što im je teško?! Pa, je l’ trebalo da sede i da čekaju da im neko drugi jednog dana otvori vrata? A možda i nikad.

Mnoge dame podržale su ovaj njen stav u komentarima, a poštovanje zbog ovog mišljenja voditeljki je iskazalo čak i nekoliko pripadnika jačeg pola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike