U domu Prijanke Čopre i Nika Džonasa je sve spremno za praznike: Jelka je okićena, a ovako uživaju sa naslednicom (FOTO)

13.11.2022 | 06:59

Autor: Nemanja Vujčić

Glumica je podelila detalje iz njihovog porodičnog doma i oduševila sve

Copyright Profimedia

Prijanka Čopra i Nik Džonas iznenadili su sve kada su početkom ove godine objavili da su dobili ćerku, kojoj su dali ime Malti. Beba je rođena krajem januara uz pomoć surogat majke, a ponosni roditelji su je neko vreme skrivali od javnosti kako bi uživali u porodici.

A koje je najbolje vreme za uživanje u porodici? Normalno, praznici! Kako se bliže novogodišnji praznici, tako se već u mnogim domovima može osetiti ta atmosfera, pa je to slučaj i kod glumice i pevača.

Profimedia
Prijanka Čopra i Nik Džonas

Ovo će biti njihovi prvi novogodišnji praznici sa ćerkom, s obzirom da je ceo taj period prošao kada se ona rodila. 

Prijanka je na svom nalogu na Instagramu pokazala kako uživa sa naslednicom ispred kamina, ali i da su okitili jelku, koja izgleda veličanstveno.

- Počinje da liči baš na... - napisala je Prijanka u opisu fotografije na kojoj uživa sa Malti, citirajući stihove pesme "Počinje sve da izgleda kao Božić". POGLEDAJ GALERIJU

Na društvenim mrežama su ljudi delili njenu fotografiju na kojoj je pokazala jelku, a bilo je onih koji su tražili da pokaže više novogodišnje dekoracije i svog stana, koji je očigledno impresivan. Da li će to učiniti, pokazaće vreme.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam