Emina priznala da se plašila bivše svekrve: Prvi susret sa njom nikad neće zaboraviti!

11.10.2020

06:17 >> 22:05

0

Pevačici je trebalo mnogo vremena da se zbliži sa Mustafinom majkom

Emina priznala da se plašila bivše svekrve: Prvi susret sa njom nikad neće zaboraviti!
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović otvorila je dušu kod koleginice Goce Tržan u njenoj emisiji na televiziji K1 i iznela svoje stavove o braku i ljubavi i otkrila neke detalje iz privatnog života koji do sada nisu bili poznati javnosti. Ona je priznala da bi volela ponovo da se uda, pa se prisetila i braka sa Mustafom Sandalom.

– Bilo mi je jako teško kad sam sama otišla u Istanbul i ostavila svoju karijeru. Kad se zaljubim, gubim razum i tako sam otišla za Mustafom odmah. Prvo smo bili dečko i devojka i sećam se prvog trenutka kad je trebalo da me upozna sa svojom majkom. Ušli smo u prostoriju i ona me tako prostrelila pogledom da sam se ukopala u zemlju. Ona je mnogo jaka žena i Mustafa je jedinac, ceo život je njemu podredila. Dosta je vremena prošlo dok me je „svarila”, bilo je baš teško jer u početku nisam pričala turski, a ona nije znala engleski. Sada imamo divan odnos, ona je najbolja baka mojim sinovima i sad je i razumem, jer ne znam kakva ću ja sutra biti svekrva – rekla je Emina i otkrila da su postojale stvari koje je krila od supruga:

Emina Jahović ATAimages/Antonio Ahel

– Često sam krila da sam se nakupovala u šopingu, unesem kese i krijem ih po stanu. Imala sam običaj da stvarno dosta para dajem na garderobu, ali sada sam naučila da se kotrolišem i ne bacam pare na nešto što ću samo jednom obući.

Pevačica je otkrila i da nije izgubila veru u brak i da očekuje da će ponovo naći muškarca koji će moći da je prati.

– Kad sam se razvela mislila sam da se nikad više ne bih udala, međutim, mi ljudi smo čudni, mi se obnavljamo. Ja sam žena koja voli brak i čudno mi je kad kažu u mojim godinama „imam dečka”, a tipa zajedno su deset godina. Ja sam uvek za brak – rekla je Emina i dodala da joj najviše smeta što je neki predstavljaju kao sponzorušu:

Foto: Printscreen Instagram

– Jako mi smeta što pišu jesam li našla milijardera ili nisam našla milijardera. Dovoljno sam zaradila da mogu sebi šta god hoću da priuštim. Mustafa je zarađivao više od mene, ali nikada nisam bila sponzorisana žena jer sam imala svoje pare i radili smo i zajedničke kampanje i zajedno i zarađivali.

Kako su mediji u Istanbulu trenutno veoma zainteresovani za njen privatni život, što je bio slučaj i tokom braka sa Mustafom, Jahovićeva je priznala da se krije od njih.

– U Turskoj imam ogroman problem sa paparacima. Imala sam par situacija da zamalo nismo sleteli sa puta i izginuli svi u kolima zbog njihovog proganjana. Dešavalo se da me udare u glavu kamerom, toliko je to strašno tamo i to nije nimalo u redu – otkrila je pevačica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike