Posle priznanja Kaline Kovačević o nasilju koje je doživela od bivšeg: Oglasila se prva žena Vladimira Rekovića!

30.10.2022

19:40

0

Ističe da joj je veoma žao što se glumici dogodilo slično što i njoj

Posle priznanja Kaline Kovačević o nasilju koje je doživela od bivšeg: Oglasila se prva žena Vladimira Rekovića!
Kalina Kovačević - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljevic

Glumica Kalina Kovačević je nedavno prvi put progovorila javno o problemima koje je imala u vanbračnoj zajednici s Vladimirom Rekovićem, s kojim je dobila i ćerku Aniku. Ovo je, inače, uradila u okviru emisije „Život u balansu - razgovori s dušom" na televiziji „Blic", sa namerom da da primer drugim ženama i osnaži ih, pokaže im kako da postupe bez obzira da li su pretrpele fizičko ili psihičko nasilje.

Nešto zatim, Vladimirova prva supruga pružila joj je reč podrške putem Instagram stranice autorke pomenute emisije, ističući da joj je žao što je glumica prošla kroz slično kroz šta je i ona sama.

- Kao bivša žena Vladimira Rekovića podržavam Kalinu Kovačević u njenoj izjavi. Žao mi je da je i ona doživela slično nasilje kao i ja. Drago mi je da vidim da je zdravo i snažno izašla iz toga i da koristi svoj glas kako bi podigla svest o različitim nasiljima koja postoje - poručila je ona.

Reč prve supruge Vladimira Rekovića, Instagram screenshot/bebadragic
 

Podsetimo, Kalina je tokom gostovanja u potpunosti otvorila dušu, te izjavila:

- Kako ljudi teško izlaze iz brakova, tako još teže iz neke druge veze. Taj drugi moj izbor je bio, mogu slobodno da kažem, veoma loš. Ovaj put sam mislila da je bio ispravan, da će mi dati sigurnost, da će mojoj starijoj ćerki u kući dati neku potporu, meni slobodu. Na to nisam mogla da pristanem, naročito na trenutke koji su bili toliko tužni i razočaravajući po mene da je dolazilo do zabrane prilaska izrečene mom bivšem partneru meni.

Zatim, dodala je:

- Nikada pre to nisam rekla ovo javno. On je dobio zabranu prilaska meni. Tome je prethodio događaj u koji su morale da budu uključene institucije koje su vezane za nasilje u porodici i zato mu je bio zabranjen prilazak meni na mesec dana. Ja o tome nikada do sada nisam pričala javno zato što živimo u društvo koje je voajersko. Trudila sam se samo da iz toga izađem što manje okrnjena i što jača po svoju decu, da institucije što bolje urade svoj posao. I nakon svega toga najteži trenutak jeste na naki zdrav način izgraditi odnos i sa njim kako bi moja Anika izrastala u jednu jaku devojku punu samopouzdanja. Jako mi je žao što je do toga uopšte došlo, ali nikakvo nasilje čovek ne treba nikada da trpi.

- Svesno sam ušla u takav odnos i isto tako izašla jer to je bio loš primer po moje ćerke - ispričala je bila Kalina, koja je pre toga bila u braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem, sa kojim je dobila ćerku Mionu, koja sada ima 11 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike