Maja Nikolić preklinje da se ukloni njen čuveni snimak, na kom peva na engleskom jeziku: Pomozite mi da se ispravi ova nepravda! (VIDEO)

29.10.2022 | 07:32

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže na da je na spornom snimku zapravo najviše nervira njegov naziv

Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Jedan od viralnih snimaka na Jutjubu, svakako je već godinama onaj na kojem Maja Nikolić peva pesmu Glorije Gejnor - I will survive. Što zbog njenih grešaka u izgovaranju reči na engleskom jeziku, što zbog prepoznatljivog stila pevanja, ovaj video jedan je od gledanijih i omiljenih kod publike. 

Ipak, Maja sada želi da se on ukloni jer smatra da joj je načinjena velika nepravda, najviše zbog naziva video snimka.

- Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu - napisala je Maja na Instagramu i nastavila:

 - Engleski jezik govorim kao maternji, osam godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo - napisala je Maja, a da li će do toga i doći, ostaje da vidimo.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam