Kristina u pripremama za prvi javni događaj otkako joj je dijagnostikovana multipla skleroza: Ovo je moje novo normalno! (FOTO)

29.10.2022 | 05:59

Autor: Milica Gudžulić

Eplgejtova je, inače, detalje svog zdravstvenog stanja otkrila javnosti protekle godine

Copyright Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt, koja je prošle godine saopštila svetu da ima multipla sklerozu, trenutno se priprema za prvo javno pojavljivanje otkako joj je ova bolest dijagnostikovana. Mali uvid u to kakvo je sada stanje dala je na društvenoj mreži Tviter, gde je prati oko 1,5 miliona ljudi.

Objavivši fotografiju s pet zanimljivo urađenih štapova, koji su joj neophodni za kretanje, poručila je:

- Preda mnom je jedna važna ceremonija.

Ubrzo, dodala je:

- Ovo mi je prvi odlazak na neki događaj od dijagnoze. Štapovi su mi svakodnevica. Ovo je moje novo normalno. Hvala svima onima koji su mi ih napravili ovako lepe.

- Uskoro ćete saznati za koji sam se sada odlučila - zaključila je u pozitivnom tonu Kristina, koja se vremenom koliko-toliko pomirila sa novonastalom situacijom.

Odlučna u ideji da je ova bolest ne slomi, aktivno se kreće uz pomoć štapa - pa će tako i biti na događaju koji je čeka.

Pošto su joj u komentarima pojedinci preporučili i neke „pametne štapove", objasnila je kako ima i takvih, ali je za ovaj „ivent" ipak htela nešto sofisticiranije.

- Takve inače koristim i volim. Sad mi treba nešto fensi. Inače, „pametne" sam ukrasila nalepnicama „FUMS" (fu*k you MS), nisam sigurna da je to baš prikladno za crveni tepih - nasmejala se Kristina, prenose strani mediji.

 

 

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam