Otkriveni novi detalji! Lesli Džordan možda nije preminuo od posledica saobraćajke: I pre nesreće imao zdravstvene tegobe

26.10.2022

13:29

0

Autor: Marija Mitić

Dosta se spekuliše od čega je zaista preminuo slavni glumac

Otkriveni novi detalji! Lesli Džordan možda nije preminuo od posledica saobraćajke: I pre nesreće imao zdravstvene tegobe
Lesli Džordan 3 - Copyright AP/Damian Dovarganes

Komičar i glumac Lesli Džordan, poznat po ulogama u serijama "Vil i Grejs" i "Američka horor priča" preminuo je 24. oktobra, nakon što je u Holivudu, rano ujutru, doživeo saobraćajnu nesreću.

Ipak, još uvek nije razjašnjeno da li je Lesli preminuo od posledica nesreće ili mu je pre toga pozlilo, a sada su u javnosti isplivali novi detalji. Naime, kako navode strani mediji, glumac se navodno pre smrti borio s problemima s disanjem i dogovorio je i pregled s kardiologom. Nekoliko obožavatelja javilo je da su ga videli kako izlazi iz apoteke s kesicom lekova.

AP/Jose Luis Magana
Lesli Džordan

Takođe, očevidac nesreće ispričao je da je nazvao vatrogasnu službu čim je video automobil koji se zakucava u zid zgrade. Dolaskom na lice mesta, vatrogasci su utvrdili da Džordan nema puls i da ne diše. Brzo su ga izvukli iz auta i započeli oživljavanje, koje je trajalo duže od 40 minuta, ali, nažalost bezuspešno.

Podsećanja radi, Leslijeve kolege glumci oprostili su se od njega na Instagramu, emotivnim porukama, a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike