Saša Kovačević: Treći put sam operisan, zato mi je oteklo lice!

13.10.2020

15:01

0

Pevač kaže da je imao zdravstveni problem koji je morao da reši, što se odrazilo na njegov izgled

Saša Kovačević: Treći put sam operisan, zato mi je oteklo lice!
Copyright Saša Kovačević ATAImages/Antonio Ahel

Pošto se u ,,Balkanskom ulicom” pojavio otečena lica, Saša Kovačević brzo je završio i na brojnim profilima na društvenim mrežama, uz razne opaske zbog sumnje da se podvrgao estetskoj hirurgiji. Međutim, prema njegovim rečima, on je samo iskoristio slobodno vreme koje ima za rešavanje problema sa sinusima, koji ga već godinama muče.

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – izjavio je pevač.

Komentari su, pak, nastavili da se nižu, pa je on zato ugostio odabrane predstavnike medija ,,na svojoj teritoriji”, te je još jednom objasnio da nema predrasude o estetskim korekcijama, ali da ništa od toga nije uradio.

– Izlaze fotografije gde sam ovakav, onakav… Ne znam šta sve nisam radio sa sobom. Ali ljudi očigledno vole da traže neke loše stvari ili da se potrude da prezentuju da je nešto kod vas loše, za takve komentare nema prostora u mom životu. Ako sam mogao da se izbotoksiram ili dižem obrve, samo se zapitajte da li može za nedelju dana da bude tolika razlika. Ljudska zavist može da ide do beskraja – rekao je Kovačević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike